Arbeta hos oss


Vi håller som bäst på och sätter ihop vårt multimodala team som kommer bestå av läkare, psykolog, fysioterapeut, socionom, sjuksköterska med flera. Här nedan presenteras vilken kompetens vi eftersöker hos oss.

Fysioterapeut sökes

Kilafors Herrgård är en rehabiliteringsklinik som startar i september 2019. Verksamheten riktar sig till individer som utvecklat stressrelaterad ohälsa och är i behov av multimodal rehabilitering och hög integritet. Kliniken är belägen på anrika och vackra Kilafors Herrgård i Hälsingland.

Vi söker nu efter en erfaren fysioterapeut som kommer arbeta nära både kollegor och våra klienter där denna ansvarar för att identifiera problem, mål och förutsättningar för måluppfyllelse samt att genomföra tester av exempelvis fysisk kapacitet, muskel-funktion, rörlighet, koordination och balans. Detta samt föreläsa/utbilda våra klienter inom basal kroppskännedom.

Kompetenskrav:

- Utbildad fysioterapeut
- Erfarenhet av arbete med behandling kring utbrändhet/smärtproblem.
- Utbildning kring den biopsykosociala modellen för förståelse av uppkomst, utveckling och konsekvenser av långvarig smärta.
- Grundläggande kunskap om försäkringsmedicin.
- Kunskap och utbildning för att genomföra de insatser inom MMR enligt Sveriges kommuner & landstings rekommendationer.

Önskvärt:

- Erfarenhet av multimodalt teamarbete.

Varaktighet: Tillsvidareanställning
Lön: Fast lön efter överenskommelse
Tillträde: Augusti/september 2019
Kontaktpersoner: Madeleine Dahlström, telefon: 0278-650405
Ansökan: Vid intresse sänd din CV till: kontakt@kilaforsherrgardrehab.se. Sista ansökningsdag 2019-10-01.

Kilafors Herrgård drivs av Papilly AB (Publ.) som specialiserat sig på stressrelaterad ohälsa. Verksamheten innefattar ett digitalt antistressprogram, stresshantering i grupp, individuella samtal, seminarium samt en klinik med heldygnsvård.

Boka vägledning

Kontakta oss så tar vi ett förutsättningslöst samtal om ert företags situation idag.

0278-650405 kontakt@kilaforsherrgardrehab.se