fbpx
 

Vår rehabilitering


Rehabiliteringen hos oss pågår i ett första steg under 21 dagar. Den sker i sluten grupp med max åtta klienter åt gången. Med ett team samlat under ett och samma tak och en gedigen behandlingsrepertoar skapas de bästa förutsättningarna att skräddarsy din rehabilitering utifrån ditt behov och dina symtom på stressrelaterad ohälsa. Detta kan också beskrivas som en multimodal behandling.

Metoder

Rehabiliteringen är baserad på vedertagna behandlingsmetoder som alla hålls under ett och samma tak. Den sker både i grupp och individuellt.


Upprätthållande insats

I vår heldygnsrehab koncentrerar vi oss redan från start på hur du som är klient ska bibehålla rätt fokus efter vistelsen hos oss. Vid hemkomsten tar vårt interaktiva program vid och så får du ha regelbundna träffar med andra gruppmedlemmar. Det finns även möjlighet till individuella samtal via telefon och Skype eller återbesök. Den upprätthållande insatsen individanpassas och sker i samråd med dig som klient.Passar vår rehabilitering dig?

Att inte hantera vardagens alla utmaningar som tidigare kan vara både plågsamt och förvirrande. Ofta dyker det upp många frågor, som till exempel: Är det detta som kallas utbrändhet? Var kan jag få hjälp? Kan jag bli sjukskriven? Vad säger jag till min arbetsplats? Går det att komma tillbaka?

Vi tar emot klienter där det har gått för långt, där stress varit en stor del av livet under lång tid och där livsglädjen sakta men säkert minskat över tid utan att den som är klient har märkt något.

Vanliga frågor

Här nedan har vi samlat ett axplock av de vanligaste frågorna vi stöter på kring vår rehabilitering. Har du frågor så tveka inte att kontakta oss via telefon eller e-post.


Kontakta oss redan idag!

Kontakta oss för att boka en plats eller för frågor kring vår behandling.

0278-650405 kontakt@kilaforsherrgardrehab.se