Om oss


Kilafors Herrgård är en unik rehabiliteringsklinik för människor som utvecklat stressrelaterad ohälsa. Vårt koncept är enkelt – att genom individanpassad rehabilitering tillsammans med ett sammansvetsat team med hög kompetens genomföra en rehabilitering där helhetshälsa är i fokus. Kliniken är belägen på anrika och vackra Kilafors Herrgård i Hälsingland.

Rummen

Våra rum präglas av harmoni, är inredda med personlig prägel och har sängar med hög standard. Alla rum har också egen dusch och toalett.
Omgivningen

Vid Kilafors Herrgård möts du av historisk miljö, spännande arkitektur samt en hänförande omgivning. Utsikten över sjön Bergviken, forsen intill herrgårdsparken eller de många promenadstråken intill vattnet skapar en extra fridfull idyll.
Maten

All mat vid Kilafors Herrgård lagas från grunden och matlagning sker i samråd med vår dietist för att skapa en meny som går i linje med vår egen rehabiliteringsfilosofi.
Kilafors Herrgård drivs av Papilly AB (Publ.) som specialiserat sig på stressrelaterad ohälsa. Verksamheten innefattar ett digitalt antistressprogram, stresshantering i grupp, individuella samtal, seminarium samt en klinik med heldygnsvård.


En ökad självreflektion kan också göra dig som medmänniska bättre rustad att möta andra människor i olika situationer.

Madeleine Dahlström, Verksamhetsansvarig

Boka vägledning

Kontakta oss så tar vi ett förutsättningslöst samtal om ert företags situation idag.

0278-650405 kontakt@kilaforsherrgardrehab.se